DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > Web Site Building & Maintenance

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-08-2009, 02:54 PM   #1
ktinkel
Founding Sysop
 
ktinkel's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: In Connecticut, on the Housatonic River near its mouth at Long Island Sound.
Posts: 11,189
Default Broken image

I am rebuilding my food site on a new host, using articles, images, etc. that were on the old site (I am not using my backup because I wanted to make some changes).

Everything was fine until I got to one article where the image shows up as missing. I replaced the copy with a copy of the one my system (which appears in Preview and in Photoshop just fine), have checked and double-checked the link, and done everything else I can think of, but the image simply will not show. Finally, I went back to Photoshop and copied the original. No dice.

Is there any way to determine how an image is broken? Or can anyone see anything I have done that might prevent it from appearing on the screen?

Thanks.

   
__________________
[SIZE=2][COLOR=LemonChiffon]::[/COLOR][/SIZE]
[SIGPIC][/SIGPIC]
ktinkel is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Image Organizer or Image Viewer wetzel Images 14 01-14-2009 12:22 AM
The waters have broken PeterArnel The Corner Pub 18 01-24-2008 03:20 PM
IE6 broken?? gary Web Site Building & Maintenance 7 03-22-2006 07:19 AM


All times are GMT -8. The time now is 02:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.