DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > Web Design

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-14-2009, 03:16 AM   #1
Mike
Staff
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Llanwrtyd Wells
Posts: 1,450
Default A little layout problem

I'm struggling with a layout problem using a built-in template in RapidWeaver.

The page displays fine in RapidWeaver, Safari, Firefox and IE5 on the Mac but with Windows IE7 the main text shows under the logo graphic. Any idea what I'm doing wrong?

The page is at http://www.folioframing.com

and the web page should look like this:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	page.jpg
Views:	25
Size:	18.4 KB
ID:	1479  

   
__________________
Mike

www.welshframing.com
Mike is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CSS layout tool ktinkel Web Design 0 08-10-2007 02:17 PM
Help with layout problem Linda Baldwin Web Design 57 07-06-2006 02:09 PM
Layout Automation luckyyank Print Design 11 12-07-2005 10:45 PM
CSS layout question dacoyle Web Design 20 09-19-2005 10:09 AM
Layout Inspiration danakay Print Design 9 04-11-2005 07:24 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.