DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > How to Use the Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-30-2007, 12:50 PM   #1
ktinkel
Founding Sysop
 
ktinkel's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: In Connecticut, on the Housatonic River near its mouth at Long Island Sound.
Posts: 11,189
Default We are back!

There was a glitch — turned out to be a common problem cited at the vBulletin forums. Once we found the solution, all was fine, but we lost a few hours while we slept.

There is one oddity: Where special (UTF-8) characters were used, we are seeing the wrong characters. It appears that this is self-correcting over time; sure hope so. But if you see anything egregious, please let us know, and we will fix it if we can.

   
__________________
[SIZE=2][COLOR=LemonChiffon]::[/COLOR][/SIZE]
[SIGPIC][/SIGPIC]

Last edited by ktinkel; 07-02-2007 at 09:30 AM. Reason: fixed encoding problem
ktinkel is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Got my $$$ back! Bill Murmann Business Matters 22 05-15-2005 04:57 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.