DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > Photography

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-13-2008, 11:28 PM   #20
pubber
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Skegness, England
Posts: 31
Default

I regularly transfer photos from my Canon D40 SLR camera and Canon Powershot A560 compact camera directly to my computer via a USB hub, and never have any problems.
I've also connected them directly to the USB port on the computer at various times.
I get a pop-up message asking me which media I want to use, ie. scanner, camera, etc.
If this message doesn't display, which has sometimes happened, I go into my computer and there's an icon for the camera there. I just click on this icon and start the transfer process.
Have you considered re-installing XP?
pubber is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Welcome to Photography Forum members ktinkel Photography 4 09-02-2008 07:11 AM
Photography Forum RJ Emery Photography 38 06-04-2008 12:59 PM
Digital photography curveto Photography 15 09-18-2007 01:03 PM
Photography for realtors (estate agents) LoisWakeman Photography 5 08-16-2007 12:54 AM
All-in-one for photography Robin Springall Images 9 02-13-2006 01:05 PM


All times are GMT -8. The time now is 11:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.