DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > How to Use the Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-06-2007, 05:15 AM   #11
ktinkel
Founding Sysop
 
ktinkel's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: In Connecticut, on the Housatonic River near its mouth at Long Island Sound.
Posts: 11,189
Default

Quote:
Originally Posted by iamback View Post
Great. That was AJAX, too... so it's fixed now either because the XML encoding has been fixed, or because AJAX was (temporarily) turned off. But the AJAX should work here, too.
I never turned AJAX off — just its “problematical features” (that is the menu item!

But I have just now turned it back on, as the forum seemed quite slow earlier. Let’s see how that goes.

Not sure what affects Forum Tools (that is, I thought I had made a recommended change there, but today discovered that it hadn’t taken — yet I see that the mark as read is now working properly.

   
__________________
[SIZE=2][COLOR=LemonChiffon]::[/COLOR][/SIZE]
[SIGPIC][/SIGPIC]
ktinkel is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE6 broken?? gary Web Site Building & Maintenance 7 03-22-2006 06:19 AM
Automated news feeds for HTML sites ktinkel Web Site Building & Maintenance 11 02-15-2006 01:17 PM


All times are GMT -8. The time now is 01:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.