DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > How to Use the Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-15-2007, 05:55 AM   #14
dthomsen8
Member
 
dthomsen8's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Philadelphia, PA 19130
Posts: 2,158
Default Three browsers

Quote:
Originally Posted by ktinkel View Post
Don’t think it is a setting. The first item in my drop-down menu is Move to Folder... — which is what Gary sees as well.

Not sure what to think about this now. Try with another browser (or quit and restart the browser) — see if that helps.
KT: Same thing in three browsers. Previous attachment was Firefox, here are IE and Opera as attachments. I will try again in my other XP boot, but I doubt there will be any difference. I can save Inbox messages just as you and Gary describe, but not sent messages. Strange.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	badie1.gif
Views:	101
Size:	5.5 KB
ID:	827   Click image for larger version

Name:	badop9.gif
Views:	86
Size:	5.8 KB
ID:	828  
dthomsen8 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fonts self installing from "private" folder siegy Fonts & Typography 11 02-06-2007 03:51 PM
Local Settings Folder dthomsen8 The Corner Pub 1 01-24-2007 06:16 AM
Private message folders iamback How to Use the Forum 1 11-17-2005 04:56 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.