DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > Web Design

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-14-2006, 08:54 AM   #7
dthomsen8
Member
 
dthomsen8's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Philadelphia, PA 19130
Posts: 2,158
Default Ran an error report...

Quote:
Originally Posted by zofiaphoto
Hi again. I've fixed many of the problems my site had, and then ran an error report. Every thumbnail has a layer that pops up when you roll over. I did this with "show/hide layers". Every one of them is showing an error and I can't figure out why. Can someone please look at the site and let me know what the problem is?
When you say you ran an error report, what specifically did you do? HTML Validation at www.w3.org does show three issues, CSS Validation less so, but neither one shows an error for every layer. If you can do a screen capture, that would be even better than a text description.
dthomsen8 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New mouse wheel Andrew B. General Publishing Topics 8 08-26-2006 02:40 PM
Laptop mouse Richard Waller The Corner Pub 1 05-08-2006 05:29 AM
Mouse position problem John Woram Web Site Building & Maintenance 0 02-24-2006 06:07 AM
Squashed mouse! Kelvyn The Corner Pub 1 01-09-2006 12:13 PM
New mouse! iamback General Publishing Topics 5 12-20-2005 02:30 PM


All times are GMT -8. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.