DTP


 
Lively discussions on the graphic arts and publishing — in print or on the web


Go Back   Desktop Publishing Forum > General Discussions > Web Site Building & Maintenance

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-23-2005, 04:29 AM   #1
LoisWakeman
Staff
 
LoisWakeman's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Uplyme, Devon, England
Posts: 1,402
Default A Firefox bug, not in IE6!

Well, I had to find one one day! I've been making a page for an Open Studio I am hosting, and used empty anchors <a name="blah" id="blah /> in the page. IE shows them correctly, but FF, although it actions them, shows the hover colour on the blocks following the in-page link list, as if they weren't closed properly. Just thought you might like to know.

(You can see what I'm on about at http://lois.co.uk/NineDaysofArt/ - the camel case is to stop the unfortunate juxtaposition not spotted by whoever dreamed up the name!)
LoisWakeman is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox 2 on a Mac annc Web Site Building & Maintenance 5 11-10-2006 03:06 PM
SEO extension for Firefox Kelvyn Web Site Building & Maintenance 6 07-10-2006 04:21 PM
IE6 vs. Firefox 1.51 dthomsen8 Web Site Building & Maintenance 2 02-23-2006 08:37 AM
Firefox tip LoisWakeman The Corner Pub 9 12-07-2005 04:50 PM
Firefox 1.5 awaited Kelvyn General Publishing Topics 29 12-04-2005 05:10 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Contents copyright 2004–2014 Desktop Publishing Forum and its members.